Στις υπηρεσίες των Σπαρτιατών το γραφείο καθημερινότητας του πολίτη

Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις υπηρεσίες των Σπαρτιατών το γραφείο καθημερινότητας του πολίτη

Ο Δήμος Σπάρτης σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και λόγω του γεωγραφικού του εύρους και του γεγονότος ότι αρκετές υπηρεσίες λειτουργούν σε περιφερειακά κτίρια, δημιούργησε ένα σημείο αναφοράς στη σχέση πολιτών και δήμου.

Στο Παλαιό Δημαρχείο στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, έχει τεθεί σε λειτουργία το γραφείο καθημερινότητας του πολίτη, όπου καταγράφει τα αιτήματα, τα παράπονα, τις προτάσεις των πολιτών σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Το γραφείο θα προωθεί στις αντίστοιχες δημοτικές υπηρεσίες όσα καταθέτουν οι πολίτες, θα παρακολουθεί την εξέλιξη ικανοποίησής τους και θα ενημερώνει σχετικά τους αιτούντες. 

Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ενώ οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τους εξής τρόπους:
-Με ιδία παρουσία στο γραφείου
-τηλεφωνικά στο 2731026585
-με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- σε 24ωρη βάση με τη γραμμή δημότη στο 15460

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti