Νέος ασφαλτοτάπητας στον δρόμο προς τη Φανερωμένη Αναβρυτής (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 14:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος ασφαλτοτάπητας στον δρόμο προς τη Φανερωμένη Αναβρυτής (ΦΩΤΟ)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης-συντήρησης τμήματος του δρόμου από την Αναβρυτή προς την ΙΜ Παναγίας Φανερωμένης διενεργούνται το τελευταίο διάστημα, όπως γνωστοποίησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δ. Σπάρτης κ. Δημήτρης Καπονικολός.

Η συγκεκριμένη οδός είχε ορατά τα σημάδια εγκατάλειψης εδώ και χρόνια, παρουσιάζοντας εκτεταμένες φθορές και διάβρωση του οδοστρώματος, που δημιουργούσαν δυσχέρεια και προβλήματα στην ομαλή και ασφαλή μετάβαση οχημάτων προς το ιστορικό μοναστήρι του Ταϋγέτου.

Πλέον, ένα οδικό κομμάτι που διέρχεται μέσα από ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο στις ανατολικές πλαγιές του όρους «αναζωογονείται» προς τέρψιν της τοπικής κοινότητας και των επισκεπτών-πιστών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti