«Σοβαρό ζήτημα η υπερανάπτυξη ανεμογεννητριών στη λακωνική γη»

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 13:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σοβαρό ζήτημα η υπερανάπτυξη ανεμογεννητριών στη λακωνική γη»

Για το σοβαρό ζήτημα της υπερανάπτυξης ανεμογεννητριών στη λακωνική γη πραγματοποίησε συνάντηση ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός με τον γενικό διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής κ. Κώστα Δημόπουλο.

Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι ο κ. Δημόπουλος κατανοεί πλήρως το κοινωνικό ζήτημα που εγείρεται, ενώ συμφωνούν απόλυτα και οι δύο με τη νέα ρητορική η οποία εκφράζεται και μέσα από τα χείλη του πρωθυπουργού, για επανασχεδιασμό της ανάπτυξης των ανεμογεννητριών, καθώς αποτελούν έργα μεγάλης κλίμακος, αποδεσμευμένοι βέβαια και από τη δαιμονοποίησή τους.

Όπως τόνισε ο κ. Κρητικός, «η πράσινη ανάπτυξη και η μετάβαση σε παραγωγή ενέργειας μειωμένων ρύπων είναι στόχος μας, αλλά βέβαια βασικός μας γνώμονας συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος, η ποιότητα της ζωής του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο εντός των πόλεων, αλλά και πέριξ αυτών». Για τον διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής και τη συνεργασία που είχαν και θα έχουν, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε: «Θα έχουμε μία ειλικρινή και στενή συνεργασία με τον κ. Δημόπουλο, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των εξελίξεων ανά την επικράτεια.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών