Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη υλοποίησε ο «Δίαυλος»

Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη υλοποίησε ο «Δίαυλος»

Βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) ΠΕ Λακωνίας. για την εφαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!». διενήργησε το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  ΠΕ Λακωνίας «Δίαυλος».

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 35 ωρών, υλοποιήθηκε σε οκτώ ημέρες, κατά το χρονικό διάστημα από 28 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου ΠΕ Λακωνίας. Συντονίστριες των παραπάνω σεμιναρίων ήταν τα επιστημονικά στελέχη του «Διαύλου» κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, ψυχολόγος MSc και η κ. Κατερίνα  Καργάκου, κοινωνική λειτουργός MSc, PhD©.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή, ενημερωτική ομιλία – παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  στα στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ ΠΕ Λακωνίας, διάρκειας δύο ωρών, στις 20 Οκτωβρίου, από την ψυχολόγο του Κέντρου κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» απευθύνει ευχαριστίες «στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη για την παραχώρηση του χώρου εκδηλώσεων Διοικητηρίου της ΠΕ Λακωνίας, καθώς και την προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ ΠΕ Λακωνίας κ. Φωτεινή Πατρικάκου για την άψογη συνεργασία.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti