Ετήσια εκδήλωση του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Την Παρασκευή 3/12

Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2021 15:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ετήσια εκδήλωση του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας

Την ετήσια εκδήλωση συνάντησης μελών και φίλων του διοργανώνει το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μμ στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα Σπάρτης. Στόχος η  ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας που διατηρεί το Σωματείο ΑμΕΑ, για την κάλυψη των αποδεδειγμένα έκτακτων αναγκών των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Η τιμή πρόσκλησης ανέρχεται σε 18 ευρώ με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική με τις «Λαϊκές Νότες» και την Βασιλική Κατερίνη στα νησιώτικα τραγούδια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όρους λειτουργίας κλειστών θεάτρων (αμιγείς χώροι) και σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

Το δρώμενο διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Λακωνίας, τον Δήμο Σπάρτης και το Επιμελητήριο Λακωνίας με την ευγενική υποστήριξη σειράς χορηγών.

Για προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου ΑμΕΑ Λακωνίας (Κλεομβρότου 50, Σπάρτη), κάθε Πέμπτη και Σάββατο από 10:00-13:00 ή καλώντας στα τηλέφωνα 6972055212 και 2731083335.


φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti