Δαβάκης περί της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα πορτοκάλια

Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δαβάκης περί της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα πορτοκάλια

Στη συνάντηση με παραγωγικούς και συνεταιριστικούς φορείς της Λακωνίας σχετικά με τη διατήρηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα πορτοκάλια συμμετείχε ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «εκφράστηκαν ανησυχίες, μετά από τις πληροφορίες ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης καθώς και μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου προτείνουν την κατάργηση της επιδότησης στο προϊόν και αποφασίσαμε να μεθοδεύσουμε τον τρόπο που αυτό δεν θα γίνει.

Το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ σύμφωνα με το οποίο ο Υπουργός Σπήλιος Λιβανός προτείνει τη διατήρηση του καθεστώτος των συνδεδεμένων ενισχύσεων ως έχουν, σε παρέμβασή του στην 13η Συνδιάσκεψη για την ΚΑΠ στη Λαμία, είναι καλή εξέλιξη».

Σύμφωνα με τον Λάκωνα βουλευτή, «την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με τους ενδιαφερόμενους φορείς θα συναντηθούμε με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για να ακούσει τους λόγους που αντιδρούσαμε στην κατάργηση της συνδεδεμένης στα πορτοκάλια και για να υπάρξουν οι ανάλογες δεσμεύσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti