Φωτισμός led «λούζει» τους δρόμους της Σκάλας (ΦΩΤΟ)

Αντιδήμαρχος Β. Μπόλλας: «Η νύχτα-μέρα και μεγάλη οικονομία»

Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτισμός led «λούζει» τους δρόμους της Σκάλας (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού της Δημοτικής Ενότητας Σκάλας.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα φωτιστικά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με νέους λαμπτήρες τύπου led, οι οποίοι όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μπόλλας, «εκτός του ότι έκαναν “τη νύχτα-μέρα”, θα επιφέρουν στον Δήμο Ευρώτα και μεγάλη οικονομία, μιας και η κατανάλωση τους σε ρεύμα είναι πολύ μικρότερη των παλαιών».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, στο επόμενο προσεχές διάστημα, δρομολογούνται εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό και στον δεύτερο δρόμο της Σκάλας, ενώ στον προγραμματισμό έχουν ενταχθεί παρεμβάσεις και σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες άλλων περιοχών του δήμου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση τόσο της έδρας, όσο και των χωριών του Δ. Ευρώτα, «ελπίζοντας να δώσουμε ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας, στα πλαίσια των άγιων ημερών που έρχονται», επισημαίνει ο κ. Μπόλλας ο οποίος απευθύνει θερμές ευχαριστίες «σε όλους όσοι εργάζονται για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti