Σε τελικό στάδιο η μαρίνα της Μονεμβασιάς

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 12:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε τελικό στάδιο η μαρίνα της Μονεμβασιάς

Προς ολοκλήρωση βαίνει το έργο της μαρίνας Μονεμβασίας, το οποίο όλους τους τελευταίους μήνες εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και βάσει του προγραμματισμού.

Η πρόοδος των εργασιών κρίνεται σημαντική, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται απρόσκοπτα για να ολοκληρωθεί αυτή η λιμενική υποδομή, που εκτιμάται πως θα συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και τη γενικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Δ. Μονεμβασίας.

Σύμφωνα με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Μεταφορών, Θεόδωρο Βερούτη, «το χρονοδιάγραμμα του έργου τηρείται με ευλάβεια, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ, που θα ολοκληρώσουν τις λιμενικές υποδομές της μαρίνας».

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι διαρκής η επιθεώρηση των εργασιών από τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και τον Θ. Βερούτη, μαζί με κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση