Δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Μολάων

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 12:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Μολάων

Ασύρματο δίκτυο (WIFI) για σύνδεση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Μολάων εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από την Τετάρτη (23/11), στο πλαίσιο της συνεχούς και ολοκληρωτικής αναβάθμισης της νοσηλευτικής μονάδας.

Στόχος είναι οι ασθενείς, οι συνοδοί και οι πολίτες που προσέρχονται στη μονάδα να έχουν απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στο ασύρματο δίκτυο, πρόσβαση έχουν επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, και για θέματα που σχετίζονται με την εργασία τους.

«Η παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση  των συνθηκών νοσηλείας αλλά και εργασίας στο νοσοκομείο», σημειώνει ο διοικητής της ΝΜ Μολάων, κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός και προσθέτει: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε για την υιοθέτηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου διοίκησης που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών».

Ακόμα, ο ίδιος επισημαίνει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μετατροπής της ΝΜ Μολάων σε ένα πρότυπο περιφερειακό νοσοκομείο με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους και ασθενείς της περιοχής την ποιότητα υπηρεσιών υγείας που τους αξίζει. Κάνουμε -και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti