Συμπλήρωσε 100 χρόνια φιλανθρωπίας ο Σύλλογος «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Η δράση των Κυριών Σπάρτης τιμήθηκε σε εκδήλωση

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 12:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμπλήρωσε 100 χρόνια φιλανθρωπίας ο Σύλλογος «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Στην κατάμεστη αίθουσα «Παλαιολόγος» του ξενοδοχείου «Mystras Grand Palace Resort & Spa» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Αφορμή της εκδήλωσης στάθηκε η συμπλήρωση των 100 ετών αδιάλειπτης παρουσίας και συνεχούς προσφοράς του συλλόγου τόσο στο Γηροκομείο Σπάρτης, όσο και στη σπαρτιατική κοινωνία. 

Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βενετία Διακουμάκου – Μακρή, η οποία αφού ευχαρίστησε του παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πολυετή διαδρομή του συλλόγου.  

Ακολούθως, το σημερινό ΔΣ ανακήρυξε επίτιμη πρόεδρό του την κ. Χριστίνα Λαμπρινού, η οποία διατέλεσε επί πολλά έτη επικεφαλής των «Αγίων Αναργύρων» αφήνοντας πίσω της σπουδαία παρακαταθήκη. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα χειροποίητο γούρι για τη νέα χρονιά.

Την όμορφη εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, οι βουλευτές Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός και οι αντιπεριφερειάρχες Νίκωνας Τζινιέρης και Θεόδωρος Βερούτης.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti