Συνάντηση Κρητικού με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 12:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Κρητικού με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα

Στην Πάτρα βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός, προκειμένου να συναντηθεί με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο ανδρών βρέθηκαν θέματα που χρήζουν διευθέτησης και αφορούν κυρίως το Νοσοκομείο Σπάρτης και τη λειτουργία των χειρουργείων του.

Ο κ. Κρητικός έχει στενή συνεργασία και αλλεπάλληλες επαφές με τον επικεφαλής της ΥΠΕ  για την επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι εντατικές οι επαφές μου με τον κ. Καρβέλη, για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του ΓΝ Λακωνίας».

Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που ο Λάκωνας βουλευτής επισκέφθηκε την Πάτρα ήταν πριν δύο μήνες, όπου και παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης των 20 υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στην οικεία Υγειονομική Περιφέρεια, έξι εκ των οποίων διατέθηκαν στον νομό Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti