Με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες στην οδό Κύπρου

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 10:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες στην οδό Κύπρου

Τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρίας φαίνεται πως διανύουν οι οδηγοί, όσο και οι κάτοικοι της οδού Κύπρου στη Σπάρτη, αφού εδώ και μερικές ημέρες, οι εργασίες της ΔΕΥΑ Σπάρτης «τρέχουν» με πυρετώδεις ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Επιπλέον, όπως είχε δηλώσει την περασμένη Δευτέρα (16/1) η πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Γεωργία Δεδεδήμου, αναμένεται γνωμοδότηση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), προκειμένου να δρομολογηθούν οι εργασίες και στις υπόλοιπες οδούς που υφίσταται το πρόβλημα από τα έργα της υπηρεσίας. 

Ας ελπίσουμε ότι το ΚΑΣ θα λάβει σύντομα τις αποφάσεις του, ώστε να φτάσει στο τέλος του το καθημερινό μαρτύριο των οδηγών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti