Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Δήμο Αν. Μάνης

Ε. Δρακουλάκου: «Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα»

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 13:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Δήμο Αν. Μάνης

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση στη Λακωνία της Πέμπτης 26/1.

Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης και ειδικότερα στην περιοχή της Λίμνης Γυθείου, εντοπίστηκαν έντονα προβλήματα κατά τις πρωινές ώρες, αφού σημειώθηκαν κατολισθήσεις ενώ τμήματα του οδοστρώματος είχαν πλημμυρίσει.

«Τόσο τα συνεργεία του δήμου όσο και της Περιφέρειας, βρίσκονται στους δρόμους και μέχρι αυτή τη στιγμή, τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζονται», δήλωσε στον «Λακωνικό Τύπο», η αντιδήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ελένη Δρακουλάκου.

Επιπλέον η κ. Δρακουλάκου ανέφερε πως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς στην επαρχιακή οδό προς τα Κονάκια και το Αρχοντικό, καθώς τα συνεργεία προσπαθούν να απομακρύνουν τους βράχους που υπάρχουν στο οδόστρωμα μετά τις κατολισθήσεις.

«Βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα», σημείωσε η κ. Δρακουλάκου ενώ επέστησε την προσοχή στους κατοίκους καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και κατά τις απογευματινές ώρες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti