Τον Ιούνιο στον Μυστρά το 21ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Δηλώσεις συμμετοχής υποψήφιων ομιλητών

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2023 10:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Ιούνιο στον Μυστρά το 21ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο

Το 21ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λακωνία και συγκριμένα στο ξενοδοχείο «Mystras Grand Palace Resort & Spa» στο Παλαιολόγιο Μυστρά,  από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές καλούνται να υποβάλουν μέχρι την 1η Μαΐου 2023  τη σχετική περίληψη της εργασίας τους. 

Οι περιλήψεις των ελεύθερων ανακοινώσεων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, σε μορφή κειμένου word στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το κυρίως κείμενο της περίληψης δεν πρέπει να ξεπερνά τις 250 λέξεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της εργασίας αποτελεί η εγγραφή στο συνέδριο,  τουλάχιστον ενός εκ των συγγραφέων. Η αποδοχή ή μη της εργασίας θα ανακοινωθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον επιστημονικά υπεύθυνο που υπέβαλε την εργασία και τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται στο συνοδευτικό κείμενο του αρχείου περίληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 3814939 είτε να αποστέλλουν μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti