Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού στην Π.Ε. Λακωνίας

Μέχρι την Πέμπτη 16/2

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 09:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού στην Π.Ε. Λακωνίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας στο πλαίσιο υποστήριξης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, από τους αλλεπάλληλους καταστροφικούς σεισμούς συγκεντρώνει υλικό και απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς της Λακωνίας, προκειμένου να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση απαραίτητων ειδών για τους συνανθρώπους μας.

Ειδικότερα, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας θα συγκεντρώνονται μέχρι την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00:
- φαρμακευτικό υλικό,
- συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και ιδιαίτερα παιδικές τροφές
- καινούργια είδη ένδυσης, υπόδησης και κλινοσκεπασμάτων.  

Τα συγκεντρωμένα είδη θα σταλούν άμεσα στους πληγέντες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κ.κ. Παναγιώτα Φλεβαράκη στο 2731363234 και Αναστασία Οικονομοπούλου στο 2731363222.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti