Συμπαράσταση σε Τουρκία και Συρία

σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Σπάρτη

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 10:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συμπαράσταση σε Τουρκία και Συρία

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού προχώρησαν αθλήτριες της ομάδας γυναικών του Πανλακωνικού Αθλητικού Συλλόγου (ΠΑΣ) Σπάρτης και της β΄ ομάδας γυναικών του Λεοντικού Κηφισιάς.

Στην αναμέτρηση που ήταν επίσημη, ωστόσο λόγω μη άφιξης της διαιτητικής ομάδας, εξελίχθηκε σε φιλική, οι κοπέλες των ομάδων Σπάρτης και Κηφισιάς ανήρτησαν πανό υποστήριξης και αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και  Συρία.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής του Πανλακωνικού, κ. Δημήτρης Πιερρουτσάκος, ο σύλλογος της Σπάρτης συμμετείχε ενεργά και στη μεγάλη προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για τον σκοπό συνδρομής των δοκιμαζόμενων σεισμόπληκτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti