Το κατάστημα μίας γυναίκας στη Σπάρτη έβαλαν στο στόχαστρο δύο άτομα το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα κι έναν 23χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι φέρονται να αφαίρεσαν χρήματα από το κατάστημα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε.
Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (ΟΕΕ) Λακωνίας.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών




