Συνδράμουν τους σεισμόπληκτους αγροτοκτηνοτρόφοι κι Επιτροπή Αγώνα Ευρώτα

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2023 12:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνδράμουν τους σεισμόπληκτους αγροτοκτηνοτρόφοι κι Επιτροπή Αγώνα Ευρώτα

Να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία και μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής του Δ. Ευρώτα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος και η Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ευρώτα.

Όπως αναφέρουν, «στην χώρα μας έχουμε πικρή πείρα από μεγάλες τραγωδίες από φυσικές καταστροφές όντας μια από τις πλέον σεισμόπληκτες και πυρόπληκτες της Ευρώπης. Όπως και στην Ελλάδα έτσι και στην Τουρκία-Συρία αποδεικνύεται η εγκληματική απουσία του κρατικού μηχανισμού και αναδεικνύεται ότι μόνο η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση  σωματείων, συνδικάτων, αλλά και η δράση του απλού λαού αποτελεί ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών.

Οφείλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις γειτονικές χώρες. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!»

Συγκεκριμένα, οι δύο οργανώσεις συγκεντρώνουν: Κουβέρτες, γάντια, σκουφάκια, κασκόλ, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χάνζαπλαστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συλλογή υλικών γίνεται στον φούρνο του Γ. Κυλάκου στη Σκάλα (δίπλα από το πρατήριο υγρών καυσίμων Ανδριανού) έως και την Παρασκευή 20/2 (από 8:00 πμ-7:00 μμ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti