Στη Μάνη εξορμά ο ΕΟΣ Σπάρτης

Αυτή την Κυριακή 12/3

Πέμπτη, 09 Μάρτιος 2023 14:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Μάνη εξορμά ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πεζοπορία στη διαδρομή Νύφι-Μονή Κουρνού-Αρχαία Αιγίλα στη Μάνη (με επιστροφή από τα ίδια) οργανώνει αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης.

Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε περίπου 4, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α (εύκολη).

Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (άρβυλα, αντιανεμικό, αδιάβροχο μπουφάν).

Η συνάντηση θα γίνει στις 7:30΄ το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης για μετάβαση με ΙΧ στην αφετηρία της διαδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν το αργότερο ως την Παρασκευή (10/3) το απόγευμα, με τους συντονιστές της εξόρμησης, Παναγιώτη Κούβαρη (τηλ.6972057843) και Λίνα Γεωργακάκου (τηλ.6979866258).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti