Αιτήσεις για σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης σε Μαυροβούνι και Λιμένι

Πέμπτη, 09 Μάρτιος 2023 18:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιτήσεις για σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης σε Μαυροβούνι και Λιμένι

Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται, σύμφωνα με τη ΔΕΥΑ Ανατολικής Μάνης (ΔΕΥΑΑΜ), τα έργα για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακάθαρτων στους οικισμούς Μαυροβουνίου Γυθείου και Λιμενίου.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι των δυο παραπάνω περιοχών, έως και την 31η Μαΐου 2023, να έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο αποχέτευσης.
Τα έγγραφα που απαιτούνται για τη διαδικασία είναι:
- Αντίγραφο του τελευταίου Ε9 ή απόσπασμα κτηματολογίου, όπου αναγράφονται τα τετραγωνικά του ακινήτου.
- Αντίγραφο από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο με τα συνολικά δωμάτια (στην περίπτωση που το ακίνητο λειτουργεί ως ξενοδοχείο).
- Συμπληρωμένη αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο ακαθάρτων 

Επισημαίνεται ότι, πέραν της 31ης Μαΐου 2023, δε θα δοθεί καμία άλλη παράταση ή διευκόλυνση, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τα δίκτυα ακαθάρτων θα έχουν ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσει η λειτουργία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον κανονισμό της ΔΕΥΑΑΜ και τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti