Διεθνές βραβείο και αναγνώριση για Λάκαινα μηχανολόγο μηχανικό

Η Ηλιάνα Γεωργακάκου στέλνει μήνυμα πίστης στον εαυτό μας

Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 13:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεθνές βραβείο και αναγνώριση για Λάκαινα μηχανολόγο μηχανικό

Σημαντική διάκριση κατέκτησε η, λακωνικής καταγωγής, μηχανολόγος μηχανικός, Ηλιάνα Η. Γεωργακάκου, στο συνέδριο «ASHRAE Winter Conference 2023», που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η ASHRAE είναι η Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης και Κλιματισμού, η οποία ετησίως διοργανώνει παγκόσμιο συνέδριο, κατά το οποίο απονέμει βραβεία στους μηχανικούς που διακρίθηκαν στον τομέα τους ανά την υφήλιο. 

Στην κ. Γεωργακάκου (σσ φωτο δεύτερη από δεξιά) απονεμήθηκε, παρουσία του προέδρου της ASHRAE, το βραβείο «Hermanand Dorothy Behls HVAC Designer Certification Award» για τον καινοτόμο σχεδιασμό συστημάτων κλιματισμού, που δίνεται υπό την αιγίδα της Τεχνικής Επιτροπής της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λάκαινα μηχανικός ήταν η μοναδική υποψήφια από την Ευρώπη, ενώ το συγκεκριμένο βραβείο απονεμήθηκε και σε ακόμα δυο μηχανικούς από την Αμερική. 

«Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να προσπαθείτε κάθε μέρα για λίγο περισσότερο, λίγο καλύτερα και λίγο μακρύτερα», σημειώνει η κ. Γεωργακάκου στο μήνυμα που θέλει να στείλει τόσο προς τις νέες γυναίκες μηχανικούς, αλλά και σε όσους προσπαθούν να κάνουν βήματα σε χώρους που μπορεί να φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν.

«Η αναγνώριση έρχεται μέσα από τις πράξεις και την καλλιέργεια και ανακάλυψη των προσωπικών δυνατοτήτων και, όταν έρθει, ξέρεις ότι μπορείς να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερα», ολοκληρώνει τη δήλωσή της στον «Λακωνικό Τύπο» η Ηλιάνα Γεωργακάκου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti