Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά στο Γύθειο

Την Πέμπτη αντί Παρασκευής λόγω επετείου

Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 11:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταφέρεται η λαϊκή αγορά στο Γύθειο

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Παραγωγών και Πωλητών Λαϊκών Αγορών νόμου Λακωνίας «ΓΑΙΑ» ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό που τροφοδοτείται από το Γύθειο, για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς σε άλλη ημέρα.

Συγκεκριμένα, λόγω του εορτασμού της επετείου της 17ης Μαρτίου, που έχει κηρυχθεί ημέρα αργίας στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, η λαϊκή αγορά θα μετατεθεί από ημέρα Παρασκευή 17 Μαρτίου σε ημέρα Πέμπτη 16 Μαρτίου.

«Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό που τροφοδοτείται από τη λαϊκή αγορά του Γυθείου να προσέλθει την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε χρόνια πολλά για την τέλεση της εορτής στο δήμο της Ανατολικής Μάνης», αναφέρει η «ΓΑΙΑ» στη σχετική ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti