Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών το Σάββατο στο Δαφνί

Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 13:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών το Σάββατο στο Δαφνί

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου «Άγιος Γεώργιος», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δαφνίου.

Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσει ο στρατιωτικός διασώστης Αναστάσιος Τσαρούχας, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17.00, στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν ποσό σημαντικό και χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε από πρώτες βοήθειες και, ταυτόχρονα, να αποκτήσουν το ερέθισμα ώστε στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθεί και σεμινάριο πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών.

«Θερμά ευχαριστούμε τον Τάσο Τσαρούχα ο οποίος θα πραγματοποιήσει το σεμινάριο.Υπήρξε δίκη του σκέψη και πρόταση και δείχνει την αγάπη του και την διάθεση προσφοράς στο χωριό μας», σημειώνει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κατσούλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944924112.

  

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti