Εκδήλωση για τις συνέπειες των ΑΠΕ στην Πελοπόννησο

Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 11:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση για τις συνέπειες των ΑΠΕ στην Πελοπόννησο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η εγκατάσταση βαρέως τύπου βιομηχανικών ΑΠΕ στο Μαίναλο και την ευρύτερη Πελοπόννησο, και οι επιπτώσεις τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία» διοργανώνει το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες, επιχειρήσεις και πολίτες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 5:00 μμ στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Στο δρώμενο συμμετέχει και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Κατόπιν έγκρισης των αδειών εκ μέρους της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) για την εγκατάσταση βαρέων βιομηχανικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε μεγάλο μέρος του Μαινάλου και σε πολλές ακόμα ευαίσθητες περιοχές της Πελοποννήσου», σύμφωνα με τον ΤΟΠ, είναι «ορατός ο κίνδυνος να μετατραπεί ο χαρακτήρας της Πελοποννήσου από περιοχή ήπιου τουρισμού σε ένα τεράστιο βιομηχανικό αιολικό πάρκο με όλα τα αρνητικά επακόλουθα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti