Στη Γιορτή μονοπατιών της Καλαμάτας ο ΕΟΣ Σπάρτης

Εξόρμηση στο όρος Καλάθι στον δυτικό Ταΰγετο

Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 12:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Γιορτή μονοπατιών της Καλαμάτας ο ΕΟΣ Σπάρτης

Στη Γιορτή μονοπατιών του Δήμου Καλαμάτας και του ΕΟΣ Καλαμάτας συμμετέχει ο  Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, με εξόρμηση αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στον δυτικό Ταΰγετο και ειδικότερα σε διαδρομή από την Άνω Βέργα στο όρος Καλάθιο (1.393 μ.).

Η εκκίνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 πμ, ενώ μετά το πέρας της πορείας τα μέλη του ΕΟΣ Σπάρτης θα συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην πλατεία της Άνω Βέργας.

Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε περίπου 4, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται α΄ (εύκολη). Η επιστροφή θα γίνει μέσω της ίδιας διαδρομής.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε κατάλληλα πεζοπορικά άρβυλα ή παπούτσια, αδιάβροχο κλπ).

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα, από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για την Άνω Βέργα της Καλαμάτας απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας. Η επιστροφή στη Σπάρτη αναμένεται περίπου στις 5:30-6:00 το απόγευμα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti