«Καθαρίζουμε το χωριό μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας»

Εθελοντική δράση καθαρισμού στις Καρυές

Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 16:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καθαρίζουμε το χωριό μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας»

Για ακόμα μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυών συνεχίζει τη εθελοντική δράση «Καθαρίζουμε το χωριό μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας».

Η δράση έχει ως στόχο την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων στον καθαρισμό του χωριού, λειτουργώντας υποστηρικτικά στο δύσκολο έργο της Τοπικής Κοινότητας.

Ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, η αρχή θα γίνει με τον καθαρισμό των δυο νεκροταφείων του χωριού το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 10:00 πμ. Σημείο συνάντησης των εθελοντών έχει οριστεί η κεντρική πλατεία του χωριού.

«Ο κάθε εθελοντής να έχει μαζί του τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως τσάπες, φτυάρια, σκούπες χορτοκοπτικά κλπ», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, επισημαίνοντας πως «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και είναι υπόθεση όλων μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti