Οδός Κύπρου: «Δημότες β΄ κατηγορίας;»

Πέμπτη, 25 Μάιος 2023 13:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οδός Κύπρου: «Δημότες β΄ κατηγορίας;»

Ιδιαίτερα προβληματική συνεχίζει να είναι -όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής- η κατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Κύπρου στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την οδό Διοσκούρων, λόγω των ημιτελών εργασιών δικτύου ομβρίων της ΔΕΥΑΣ στο σημείο.

«Περάσαμε τρεις εφιαλτικούς χειμώνες με λάσπη, λακκούβες, σκόνη, φθορές σε αυτοκίνητα και τραυματισμούς -ευτυχώς όχι σοβαρούς. Αισίως μπαίνουμε στο τρίτο καλοκαίρι», τονίζει κάτοικος της περιοχής με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, το οδόστρωμα της συγκεκριμένης περιοχής παραμένει ωσάν βομβαρδισμένο και, φυσικά, κρύβει κινδύνους τόσο για τους πεζούς όσο και για τα διερχόμενα οχήματα.

Υπενθυμίζεται πως, όπως είχε γράψει και στο παρελθόν ο «Λακωνικός Τύπος», κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιανουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης είχε αναφερθεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινούσαν οι εργασίες προκειμένου να τελειοποιηθεί το έργο.

Σήμερα, πέντε μήνες μετά, η κατάσταση παραμένει ίδια, με τους κατοίκους της περιοχής να συμπεραίνουν πως είναι «δημότες β΄ κατηγορίας». 

Ωστόσο κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 24/5, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Γεωργία Δεδεδήμου, σημείωσε πως λόγω των καιρικών συνθηκών το έργο δεν μπορούσε να συνεχιστεί και τις αμέσως επόμενες μέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti