Ντ. Τζανετέα: «Έχουμε όραμα και τολμάμε να μιλάμε για αυτό»

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού «Σπάρτη, Νέα πορεία»

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2023 14:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ντ. Τζανετέα: «Έχουμε όραμα και τολμάμε να μιλάμε για αυτό»

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Σπάρτη, Νέα πορεία» με επικεφαλής την Ντία Τζανετέα. 

Το «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της κ. Τζανετέα, φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού, που σε κλίμα χαράς έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για την Α΄ Κυριακή των εκλογών. 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, τον λόγο έλαβε ο Αντώνης Παπαλεξανδράκος, υιός της υποψήφιας δημάρχου Ντίας Τζανετέα. Με πηγαία λόγια αγάπης προς την μητέρα του, την χαρακτήρισε ως την προσωπική του ηρωίδα και προέτρεψε όλους τους παρευρισκόμενους να την στηρίξουν με την ψήφο τους, προκειμένου να την αναδείξουν νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης. «Έχει τη δύναμη και την εμπειρία που χρειάζεται. Δείτε τη μέσα από τα δικά μου μάτια και πιστέψτε στο όραμά της. Κάντε το όραμά της και δικό σας και παλέψτε μαζί της για αυτό», ανέφερε σε κλίμα συγκίνησης ο γιος της κ. Τζανετέα.

Με ένα θερμό καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους ξεκίνησε την ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτη, Νέα πορεία», Ντία Τζανετέα. Δηλώνοντας αισιοδοξία για τη νίκη, τόνισε πως η παράταξή της «δεν έχει ως στόχο μόνο την ανάληψη της δημοτικής αρχής». «Βασικός μας στόχος είναι η διαμόρφωση ενός Δημοτικού Συμβουλίου που θα μπορέσει με γόνιμο διάλογο, με όλες τις παρατάξεις, να οδηγήσει τον Δήμο Σπάρτης σε καλύτερες μέρες για όλους. Αυτός είναι ο πρώτος και ο βασικός μας στόχος», υπογράμμισε η ίδια.

Στη συνέχεια, η υποψήφια δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του ψηφοδελτίου της που πίστεψαν στο όραμά της και πλαισίωσαν την προσπάθειά της για τη διεκδίκηση του Δήμου Σπάρτης, ενώ υπογράμμισε πως εκείνη και η ομάδα της «δεν θα μιλήσουμε άλλο για όσα μας πλήγωσαν, αλλά για αυτά που θα γίνουν. Όχι άλλος χαμένος χρόνος. Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία και πάμε μπροστά».

Αναφερόμενη στους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της αλλά και στην ίδια, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία και το όραμα για τη Σπάρτη και για τα χωριά μας και τολμάμε να μιλήσουμε για αυτά», τονίζοντας πως το πρόγραμμα του συνδυασμού θα φέρει τον Δήμο Σπάρτης σε νέα πορεία.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία της, η κ. Τζανετέα παρουσίασε όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου στον κόσμο που κυριολεκτικά είχε κατακλύσει το εκλογικό κέντρο και ευχήθηκε ξανά καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti