Αναβάλλεται η παρουσίαση του προγράμματος του Δ. Πτωχού

Εξαιτίας των γεγονότων στη Λιβύη

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2023 16:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβάλλεται η παρουσίαση του προγράμματος του Δ. Πτωχού

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (19/9) παρουσίαση των υποψηφίων, όπως και του προγράμματος της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό. 

Η αναβολή της εκδήλωσης ήρθε μετά τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Λιβύη, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής. 

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πτωχός σημειώνει:
«Η Πατρίδα μας θρηνεί και αγωνιά. Θρηνεί για την απώλεια των πέντε συμπατριωτών μας που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής, σε μία χώρα που επλήγη από το κύμα κακοκαιρίας που πλήγωσε και την Ελλάδα. 

Τους τιμούμε ευλαβικά καθώς πήγαιναν να σώσουν ζωές και να βοηθήσουν συνανθρώπους μας, ενώ αγωνιούμε για τους τραυματίες που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων χάθηκαν αλλά και στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι με τους τραυματίες συμπατριώτες μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, η αυριανή μας εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και του προγράμματός μας αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο 23/9, στις 19:00, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.»

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti