Μήνυμα αισιοδοξίας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Β. Βαλιώτη

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2023 17:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μήνυμα αισιοδοξίας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Β. Βαλιώτη

Με μαζική προσέλευση φίλων, μελών και των υποψηφίων της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Βαλιώτη, επί της οδού Ευαγγελιστρίας 46.

Ο δυναμικός παλμός των παρευρισκόμενων έδειξε τον ενθουσιασμό και την προοπτική του συνδυασμού στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας. 

«Η παράταξή μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πιο δυνατή και ανανεωμένη από ποτέ, με πολλούς νέους και νέες στις τάξεις της, ώριμη και έμπειρη, είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μας και να θέσει τις νέες προοπτικές για τον Δήμο Σπάρτης του 2030», υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης. 

Ευχαριστώντας όλους για το δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», κάλεσε τους δημότες της Σπάρτης να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά τους και να θέσουν αυστηρά κριτήρια επιλογής των ατόμων που μπορούν να διοικήσουν τον Δήμο Σπάρτης.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti