Οι ικανότητες και οι αξίες πρέπει να αναδεικνύονται εκεί που πραγματικά υπάρχουν

Σχόλιο για το ΑΤ Ευρώτα

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2023 11:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι ικανότητες και οι αξίες πρέπει να αναδεικνύονται εκεί που πραγματικά υπάρχουν

Γράφει ο Ηλίας Παν. Παντελεάκης


Αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη και παράλληλα τη χαρά μου και την υποχρέωσή μου κι αυτό διότι στις ημέρες που ζούμε, οι ηθικές αξίες και όχι μόνο έχουν περιοριστεί και τείνουν να εξαλειφθούν εντελώς.

Η αναγνώριση, η εκτίμηση, η ανταπόδοση σε κάτι καλό, σωστό, λογικό και νόμιμο που γίνεται δεν ανταποδίδονται, δεν εκφράζονται με τον δέοντα τρόπο και την πρέπουσα σημασία που τους αναλογούν.

Θέλω λοιπόν να εκφράσω δημοσίως και μέσω του δημοφιλούς και σε ευρεία κυκλοφορία αυτού εντύπου (Λακωνικός Τύπος) τα συγχαρητήριά μου, την εκτίμησή μου, την αναγνώρισή μου και τις από καρδιάς θερμές ευχαριστίες μου για την υπεύθυνη, σοβαρή κι ευγενική στάση που αντιμετώπισα σε όσες φορές χρειάστηκε να απευθυνθώ στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα με έδρα τη Σκάλα Λακωνίας.

Ιδιαιτέρως, στον ικανότατο Διοικητή του, Αστυνόμο κύριο Αναστάσιο Διαμαντάκο, που με υψηλό φρόνημα ευθύνης, σοβαρότητας, υπευθυνότητας και κυρίως νομιμότητας, διαχειρίζεται από τη θέση που υπηρετεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικά την πατρίδα, τις δύσκολες ή τις «εύκολες» περιστάσεις και καταστάσεις που παρουσιάζονται και προκύπτουν και δεν είναι και λίγες στις όχι και τόσο ήρεμες και ξένοιαστες ημέρες που ζούμε. Με την υψηλή κατάρτιση, την ικανότητα, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, προσεγγίζοντας την κάθε μία περίσταση ξεχωριστά με τον δικό της τρόπο, με διάκριση, ζήλο, διαφάνεια και με απόλυτα σωστό, λογικό και ιδιαιτέρως νόμιμο τρόπο, δίνοντας έτσι την κατάλληλη λύση, ικανοποιώντας τον κάθε πολίτη της περιοχής που απευθύνεται στο ΑΤ Ευρώτα, ώστε όλοι εμείς που ζούμε και κατοικούμε σε αυτή την περιοχή να νιώθουμε ασφαλείς, ήσυχοι και ήρεμοι. «ΆΞΙΟΣ».

Επίσης, συγχαρητήρια και όχι μόνο αξίζουν στον Υπαστυνόμο του ΑΤ Ευρώτα, κύριο Χρήστο Τσιμπίδη, Υπαστυνόμο Α΄, που η υψηλή μόρφωσή του, η γνώση του σε δύσκολες καταστάσεις, η υπευθυνότητα, διακριτικότητα και η λεπτότητα που τον διακρίνουν, τον καθιστούν ικανό να δέχεται κοντά του με απόλυτα ευπρεπή κι ευγενικό τρόπο, ακούραστα, τον κάθε πολίτη με το πρόβλημά του· Δίνει πρώτα τον καλό του λόγο, τον ηρεμεί από τυχόν ταραχή του, τον συμβουλεύει κι ευθύς δίνει την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά του κι έτσι ο απλός πολίτης γυρίζει ήρεμος στο σπίτι του. «ΆΞΙΟΣ».

Επίσης, θα ήθελα δημοσίως να συγχαρώ, γενικά, τη γραμματεία του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και ιδιαιτέρως τον επικεφαλής Ανθυπαστυνόμο κύριο Παναγιώτη Ρουμπή, που με τη γνώση τους, την κατάρτισή τους, το ενδιαφέρον τους ασχολούνται και δίνουν την κατάλληλη λύση σε όλα τα δύσκολα ή εύκολα προβλήματα κι έτσι εξυπηρετούν με την καλή τους διάθεση τον κάθε απλό πολίτη που απευθύνεται στο ΑΤ.

Ένα μεγάλο μπράβο και όχι μόνο και σε όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος, σε όλα εκείνα τα παλικάρια που με ζήλο υπηρετούν την Ελληνική Αστυνομία και με δυσκολίες, αντιξοότητες, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ή και με τη ζωή τους πολλές φορές, νυχθημερόν άγρυπνοι φρουροί περιπολούν και μεριμνούν εντός κι εκτός του ΑΤ, κυνηγώντας την παρανομία και την εγκληματικότητα για να είμαστε όλοι εμείς -οι κάτοικοι της περιοχής- ήσυχοι, ασφαλείς και να κοιμόμαστε ήρεμα.

Συγχαρητήρια λοιπόν και όχι μόνο αξίζουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, τις θερμές από καρδιάς ευχαριστίες μου. Εύχομαι ο Θεός να τους δυναμώνει και να συνεχίζουν στο δύσκολο αυτό έργο που επιτελούν, να υπηρετούν με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο τον απλό πολίτη της περιοχής τους, την πατρίδα γενικά. «ΆΞΙΟΙ».

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti