Μπήκε ξανά το «βαρέλι» στο κέντρο της Σπάρτης

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2023 14:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπήκε ξανά το «βαρέλι» στο κέντρο της Σπάρτης

Επανατοποθετήθηκε το περίφημο «βαρέλι του τροχονόμου» στη συμβολή των Λεωφόρων Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου, το οποίο είχε απομακρυνθεί λόγω των εργασιών για την ανάπλαση του κέντρου.

Όπως διαπιστώθηκε, μετά την αφαίρεση της κατασκευής, παρουσιάστηκαν περαιτέρω  προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, σε ένα σημείο που είναι ήδη επιβαρυμένο με κυκλοφοριακό φόρτο καθημερινά, εφόσον διασταυρώνονται 4 ρεύματα κατεύθυνσης.

Οι αναγκαίες ανακατατάξεις στο πλαίσιο του έργου επέφεραν ένα μίνι-κομφούζιο και σύγχυση -ειδικά τις ώρες αιχμής- με κίνδυνο ακόμα και για πρόκληση ατυχήματος. Κι αυτό καθώς οι οδηγοί, δίχως να έχουν ως «δείκτη» το τροχονομικό βάθρο το οποίο είχαν συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, άρχισαν να κινούνται κατά βούληση, συχνά άναρχα και χωρίς σαφή πορεία επί του μήκους και του πλάτους του οδοστρώματος.

Η εικόνα αυτή και τα αιτήματα που υποβλήθηκαν, προφανώς οδήγησαν τους αρμοδίους να επαναφέρουν το -κατά τα φαινόμενα- απαραίτητο «βαρέλι» μέχρι να φανεί τι θα συμβεί και με την εξέλιξη του έργου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση