Αν. Κανελλοπούλου: «Το πρόβλημα της παραβατικότητας χρειάζεται αποτελεσματικό σχέδιο δράσης»

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 09:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αν. Κανελλοπούλου: «Το πρόβλημα της παραβατικότητας χρειάζεται αποτελεσματικό σχέδιο δράσης»

Σε Λευκόχωμα, Τραπεζοντή, Παλαιοπαναγιά και Ανώγεια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/9) η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης, Αναστασία Κανελλοπούλου, συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού της. Η κ. Κανελλοπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους των περιοχών για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Πιο λεπτομερώς, στο Λευκόχωμα συζητήθηκαν τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής, ενώ στην Τραπεζοντή τέθηκε στο επίκεντρο το πρόβλημα της παραβατικότητας.

«Το θέμα της παραβατικότητας παραμένει άλυτο και διογκούμενο σε αρκετές περιοχές του Δήμου Σπάρτης», ανέφερε η κ. Κανελλοπούλου, ενώ υπογράμμισε πως «οι κάτοικοι της περιοχής αισθάνονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να λυθεί, ώστε να ζήσουν με αίσθημα ασφάλειας στα σπίτια τους». Σύμφωνα με την ίδια, «η λύση αυτού του θέματος δεν μπορεί να είναι μόνο η κατασταλτική επέμβαση της αστυνομίας. Το πρόβλημα έχει πολλές πλευρές και πολλαπλές πρέπει να είναι και οι υπηρεσίες που πρέπει να συνεργαστούν για την λύση του», επεσήμανε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις της, η Αν. Κανελλοπούλου τόνισε πως «μέχρι σήμερα η επιδοματική πολιτική απέναντι στις ομάδες που λειτουργούν παραβατικά δεν έχει αποφέρει τα θεμιτά αποτελέσματα, καθώς δεν υπήρξε κοινωνική ενσωμάτωση και ομαλή ένταξη στις λειτουργίες της κοινωνίας». Ολοκλήρωσε δε, υπογραμμίζοντας: «Αυτό που θα χρειαστεί για να αντιμετωπισθεί το ζήτημα αποτελεσματικά και τελεσίδικα είναι ένα σχέδιο δράσης, το οποίο θα εφαρμοστεί με σύστημα και με επιμονή, διότι ίσως το πρόβλημα της παραβατικότητας είναι από τα πιο δύσκολα του δήμου μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση