Ηχηρό το «αποτύπωμα» του Π. Ανδρεάκου στους Μανιάτες της Αθήνας

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2023 10:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ηχηρό το «αποτύπωμα» του Π. Ανδρεάκου στους Μανιάτες της Αθήνας

Στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον κοινό αγώνα που αφορά την πρόοδο της Μάνης, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Κερατσίνι Αττικής η συνάντηση για τους ετεροδημότες του συνδυασμού «Μανιάτικος Προοδευτικός Συνδυασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.)» του Πέντρου Ανδρεάκου.

Παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδου και πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κι εκ νέου υποψήφιος, Πέτρος Ανδρεάκος, εξέφρασε τη σταθερή πεποίθησή του ότι «κανείς δεν περισσεύει», τονίζοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται την ισχυρή συμμετοχή όλων».

Ο ίδιος άκουσε προσεκτικά όλους τους πολίτες και τους κάλεσε να απευθύνονται για τα ζητήματα που τους απασχολούν τόσο στον ίδιο, όσο και στα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού. Υποστήριξε δε, πως η παράταξή του είναι «μια δύναμη που με γνώση, συνέπεια, συνέχεια και τόλμη αλλάζουμε τον τόπο μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου μας».

Τέλος, ο Π. Ανδρεάκος διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και αυτή τη φορά, ενώ ευχαρίστησε θερμά το πολυπληθές κοινό για την ενθουσιώδη ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση