Ο Αλέξανδρος Καστάνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2023 11:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Αλέξανδρος Καστάνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

«Συντάσσομαι ως υποψήφιος με το συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα, “Σπάρτη - Νέα Πορεία”, προκειμένου να υπηρετήσω το Δήμο Σπάρτης και τους συμπολίτες μου με όλη μου την ενέργεια, τις γνώσεις και την αγάπη για το τόπο που ζούμε.»

______________________________

Ένας νέος και δραστήριος συμπολίτης μας, ο Αλέξανδρος Καστάνης, συμμετέχει στα κοινά του Δήμου Σπάρτης συντασσόμενος στο συνδυασμό «Σπάρτη-Νέα Πορεία» με επικεφαλής την Ντία Τζανετέα. Μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας και με πλούσια εμπειρία από Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε να αγωνιστεί, με όραμα να αποκτήσει ο Δήμος Σπάρτης το μέλλον που του αξίζει.

Ο ίδιος, γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του, αναφέροντας:
«Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καστάνης, γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη και είχα την τιμή να μεγαλώσω στον Ιστορικό Μυστρά.

Αποφοίτησα από το Επαγγελματικό Λύκειο Σπάρτης και έπειτα εργάστηκα για 7 χρόνια από τη θέση του υπεύθυνου εντολών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, ως πιστοποιημένος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ως επιχειρηματίας, είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας ακινήτων στη Νέα Υόρκη, πιστοποιημένος από το “New York Real Estate Institute”.

Τα τελευταία 6 χρόνια, έχω αναλάβει τη διαχείριση, την αναβάθμιση και την επέκταση της οικογενειακής μας επιχείρησης “Castle View Camping & Bungalows” στο Μυστρά. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα συνεργάζομαι ως στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και των media.

Συντάσσομαι ως υποψήφιος με το συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα, “Σπάρτη - Νέα Πορεία” και δίπλα στην αξιόλογη ομάδα της, προκειμένου να υπηρετήσω το Δήμο Σπάρτης και τους συμπολίτες μου, με όλη μου την ενέργεια, τις γνώσεις και την αγάπη για τον τόπο που ζούμε. Και για έναν Δήμο που μας αξίζει!»

#me_tin_Ntia

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti