Αεροδρόμιο Σπάρτης: Οι Άραβες ξανάρχονται…

Ραντεβού με τους υποψήφιους επενδυτές έκλεισε ο Π. Δούκας

Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2023 13:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αεροδρόμιο Σπάρτης: Οι Άραβες ξανάρχονται…

Νέα συνάντηση με τους Άραβες επιχειρηματίες της «Gulf Air Aviation», της εταιρείας που ενδιαφέρεται για το αεροδρόμιο Σπάρτης, κανόνισε ο Πέτρας Δούκας για την Πέμπτη (23/11) και ώρα 1:00 μμ στο γραφείο του. Στη συνάντηση αυτή δίνεται η ευκαιρία στον εκλεγμένο δήμαρχο, Μ. Βακαλόπουλο, να κάνει παρατηρήσεις και να προτείνει βελτιώσεις στην υπάρχουσα συμφωνία.

Ο Π. Δούκας είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν επρόκειτο να ασχοληθεί ξανά με το θέμα ύστερα και από την πρόσφατη ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μετέθετε τις όποιες αποφάσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Ωστόσο, μετά από αίτημα -όπως λέει- της νέας Δημοτικής Αρχής για επαναπροσέγγιση των επενδυτών, ανέλαβε ξανά ρόλο διαμεσολαβητή. Στη νέα συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν οι αιρετοί που είχαν κληθεί σε ενημέρωση για το αεροδρόμιο, πάλι στο γραφείο του, το Σάββατο (4/11). Ήτοι, οι βουλευτές Νεοκλής Κρητικός, Θανάσης Δαβάκης, Νάγια Γρηγοράκου, οι αντιπεριφερειάρχες Θοδωρής Βερούτης και Νίκωνας Τζινιέρης, ο νέος δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος και οι επικεφαλής των παρατάξεων, Σταύρος Αργειτάκος, Ντία Τζανετέα, Αναστασία Καννελοπούλου, Αλέξανδρος Βουνάσης.

Ο Μιχάλης…
«Ο Μιχάλης, μπορεί να τους εκθέσει τι βελτιώσεις θα ήθελε στη μεταξύ μας συμφωνία και από εκεί και πέρα ας ακολουθήσει η κάθε πλευρά το συμφέρον της», είπε ο Πέτρος Δούκας.

Και πρόσθεσε: «Ή θα καταλήξουμε σε συμφωνία ή ας αναζητήσει η νέα Δημοτική Αρχή άλλον επενδυτή από την αρχή και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

Τέλος επανέλαβε, «κανονίζω αυτή τη συνάντηση που ζήτησε η νέα Δημοτική Αρχή και δεν ξαναασχολούμαι με το θέμα».

Να δούμε αν θα βγάλει κάπου αυτό το πηγαινέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση