Διαδικτυακή ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2024 11:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακή ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Πνευματικά Δικαιώματα και οι Υποχρεώσεις των Επιχειρήσεων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου από το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Ιονίων Νήσων-Δυτικής Ελλάδας.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας webex, στον σύνδεσμο https://appurl.io/NCAXfPSfeW και ώρες 11:30΄πμ έως 2:30΄μμ.

Σκοπός του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η αντικειμενική, πολύπλευρη και επί της ουσίας πληροφόρηση των επιχειρήσεων για την έννοια της προστασίας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, οι κατεξοχήν φορείς άσκησης των δικαιωμάτων, ο καθορισμός του αμοιβολογίου και η κατανομή του στις επιχειρήσεις, το εύρος των αντιπροσωπεύσεων και οι θέσεις και ενέργειες των βασικών θεσμικών φορέων (ΚΕΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με έναν σύντομο χαιρετισμό των προέδρων/εκπροσώπων των Επιμελητηρίων και θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις των κάτωθι ομιλητών. Ακόμα, μετά το πέρας των ομιλιών, θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις προκειμένου οι συμμετέχοντες να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση είναι δωρεάν για όλους.

Οι ομιλητές:
-Στυλιανός Μωραΐτης, συντονιστής Επιτροπής Πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕΕ, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης & του ΠΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
-Ιωάννης Γκιόκας, γεν. Δ/ντης Πωλήσεων του φορέα «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ».
-Μαριτίνα Μαμάκου, εκπρόσωπος του φορέα «GEA».
-Βαγγέλης Παπαδόπουλος, διευθυντής Δημόσιας Εκτέλεσης της ΕΔΕΜ.
-Γεώργιος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ & πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ.
-Συντονιστής θα είναι ο Πέτρος Ζουμπούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλ/λων Επιμ/ρίων ΠΗΙΝΔΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti