Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Σταματάκο

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2024 20:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Σταματάκο

Αισθητά βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση του Λάκωνα ιατρού-χειρουργού, Μιχάλη Σταματάκου, ύστερα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε προ διμήνου περίπου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει ο «ΛΤ», ο επιστήμονας και πολιτευτής της ΝΔ είχε υποστεί τον Δεκέμβριο ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό χρονικό διάστημα σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία» των Αθηνών.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα, η κλινική εικόνα τού αγαπητού γιατρού είναι πλέον πολύ καλύτερη, έχοντας επαφή με το περιβάλλον και τα προσφιλή του πρόσωπα. Προσεχώς, μάλιστα, αναμένεται να μεταφερθεί και σε κέντρο αποκατάστασης της Πελοποννήσου, ευρισκόμενος -όπως όλα δείχνουν- στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του απέναντι στη δοκιμασία που αντιμετώπισε με σθένος.

Ο «ΛΤ» απευθύνει θερμές ευχές στον Μιχ. Σταματάκο και τους οικείους του για γρήγορη ανάρρωση και τη συντομότερη δυνατή επάνοδο στη καθημερινή του ζωή και συνήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti