Ν. Γρηγοράκου: «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα, δεν έπρεπε να φύγεις…»

Συγκινεί με λόγια που σπαράζουν καρδιές η βουλευτής Λακωνίας για τον χαμό του πατέρα της Λεωνίδα

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2024 14:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ν. Γρηγοράκου: «Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα, δεν έπρεπε να φύγεις…»

Συγκλόνισε τη Λακωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή, Λεωνίδα Γρηγοράκου, που απεβίωσε την Παρασκευή (9/2) σε ηλικία 71 ετών.

Μεταξύ των πολυάριθμων συλλυπητήριων μηνυμάτων, ξεχωρίζουν τα λόγια της πρωτότοκης κόρης του, της βουλευτή Λακωνίας, Νάγιας Γρηγοράκου.

Λίγες ώρες πριν τη δύσκολη στιγμή του τελευταίου αποχαιρετισμού, η νεαρή πολιτικός έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά της για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα στενή και τρυφερή σχέση.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αγαπημένε μας πατέρα, έφυγες νωρίς και ξαφνικά. Την Παρασκευή το μεσημέρι ζήτησες από τη μητέρα μας να κλειδώσει το σπίτι για να κοιμηθείς “ήρεμος”. Έτσι “ήρεμο” και στη χαρακτηριστική στάση ύπνου σου σε βρήκε λίγες ώρες αργότερα όταν πήγε να σε ξυπνήσει για να μην αργήσετε στο ραντεβού σας.

 Έλεγες πάντα πως με αυτόν τον τρόπο ήθελες να φύγεις. Στον ύπνο σου. Χωρίς να ταλαιπωρηθείς και χωρίς να ταλαιπωρήσεις κανέναν.

Η απώλειά σου σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά μας, αφήνοντας τη μητέρα μας, την μικρή μας τη Μαρκέλλα και εμένα μόνες.

Μαζί με εμάς κλαίνε η Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ, το ΕΣΥ, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και όσοι σε αγαπούσαν.

Αύριο την ώρα του αποχαιρετισμού, όλοι θα έχουμε να σου πούμε πολλά.

Εγώ όμως θα έχω να σου πω περισσότερα.

Με φώναζες πάντα “Γρηγοράκο μου” γιατί σου έμοιαζα σε όλα.

Η φωτογραφία είναι από τη νύχτα των εκλογών. Έκλαιγα από συγκίνηση και εσύ με είχες αγκαλιάσει ζεστά και πατρικά. Με πολύ αγώνα που δώσαμε μαζί, τα καταφέραμε πατέρα!

Πατέρα, δώσε μου τη δύναμη και την ευχή σου να στηρίξω την οικογένειά μας και τη Λακωνία. Να είμαι άξια αντικαταστάτης σου.

Αισθάνομαι πολύ μόνη πατέρα. Δεν έπρεπε να φύγεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti