«Έφυγε» αλλά συνεχίζει να οδηγεί προς λεωφόρους αγάπης και ανθρωπιάς

Η επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος Ανδ. Κατσιμπούρδα

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 12:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» αλλά συνεχίζει να οδηγεί προς λεωφόρους αγάπης και ανθρωπιάς

Θλίψη σκόρπισε ο προ ημερών θάνατος του αυτοκινητιστή Ανδρέα Κατσιμπούρδα, που «έφυγε» αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή, συγκλονίζοντας τους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων Αττικής (Λεωφόρος Δημοκρατίας 208) και ώρα 12:00 μμ.

Ο εκλιπών, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν οδηγός ταξί με έδρα το Δαφνί Δ. Ευρώτα, ωστόσο η καταγωγή του ήταν από την Αττική. Στα χρόνια της διαμονής και επαγγελματικής δραστηριότητάς του στη Λακωνία απέκτησε ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο, ενώ όλοι όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο, εργατικό και φιλεύσπλαχνο άνθρωπο, πρόθυμο να βοηθήσει και να στηρίξει με τις δυνατότητές του τον πλησίον του. Ιδιαίτερη ήταν η σχέση που είχε αναπτύξει με μαθητές με ειδικές ανάγκες, των οποίων είχε αναλάβει τη μεταφορά με το ταξί του από και προς σχολικές μονάδες. Η εκτίμηση ήταν αμοιβαία, καθώς τόσο τα παιδιά, όσο και οι οικογένειές τους είχαν έναν καλό λόγο για τον αγαπημένο τους οδηγό, που τους στεναχώρησε για μία και μόνη φορά με το «φευγιό» του και τόσο πολύ θα τους λείψει από δω και πέρα.

Με δεδομένη αυτή τη συνθήκη, η οικογένεια Κατσιμπούρδα προέβη σε μια συμβολική όσο κι ευγενική κίνηση αλληλεγγύης στη μνήμη του εκλιπόντος. Επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, καθώς ο Ανδρέας όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το επάγγελμα του αυτοκινητιστή ταξί υπηρετούσε με αγάπη, αφοσίωση και σεβασμό τα παιδιά ΑμΕΑ. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο εξής: GR 7202601530000010200109953.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti