Κλείνει ο διακόπτης ρεύματος ανά διαστήματα το Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη

Οι ώρες και οι περιοχές των διακοπών

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 16:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνει ο διακόπτης ρεύματος ανά διαστήματα το Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη

Σε διαδοχικές διακοπές ρεύματος διάρκειας άνω των 3 ωρών, σε μεγάλο τμήμα της Σπάρτης, προχωρά αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/3) ο ΔΕΔΔΗΕ, εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε ο Διαχειριστής, οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Σάββατο 2/3
- από 09:00 ως 12:30΄: στα τμήματα των οδών Λυκούργου, Βρασίδου, Διοσκούρων και Θερμοπυλών από τη συμβολή τους με την οδό Άγιδος μέχρι και την Κύπρου. Στις οδούς Ανανίου, Παντάνασσης, Βορείου Ηπείρου, παράδρομο Λυσάνδρου, Πιτάνης και Ατρείδου. Στα τμήματα των οδών Πλατανιστά, Άγιδος, Λυσάνδρου από την συμβολή με τη Λεωφόρο Λυκούργου έως την οδό Θερμοπυλών.

Κυριακή 3/3
- από 08:00 ως 11:30΄: στα τμήματα των οδών Τρακοσίων, Ηρακλειδών, Θερμοπυλών και Διοσκούρων, από τη συμβολή των οδών Λεωνίδου έως Λυσάνδρου και Διενεκούς, στο τμήμα της Άγιδος μεταξύ των οδών Διοσκούρων έως Τριακοσίων, στο τμήμα της Λυσάνδρου από Θερμοπυλών έως Διοσκούρων, στο τμήμα της Λεωνίδου από Τριακοσίων έως Διοσκούρων και ανώνυμος οδός από Άγιδος έως Ηρακλειδών.
- από 11:30΄ ως 15:00: στα τμήματα των οδών Μενελάου και Όθωνος Αμαλίας, από τη συμβολή με Αγησιλάου έως Παλαιολόγου, στην οδό Καπετάν Ζαχαριά, στην οδό Ταϋγέτου, στο τμήμα Γκορτσολόγου, από Αικ. Γρηγορίου μέχρι Μενελάου. Στο τμήμα της Παλαιολόγου από την συμβολή της Οθ. Αμαλίας μέχρι Εθνικής Αντιστάσεως.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti