Σε διπλή συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή Σπάρτης

Το πρωί της Τρίτης

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 18:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε διπλή συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή Σπάρτης

Σε διπλή συνεδρίαση προχωρά η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης, την Τρίτη 5/3, στην αίθουσα συνεδριάσεων των παλαιού Δημαρχείου.

Η πρώτη συνεδρίαση ξεκινά στις 8:30 πμ, με μοναδικό θέμα συζήτησης την «Προσαρμογή σχεδίου προϋπολογισμού 2024 σύμφωνα με την Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.»

Ακολουθεί στις 8:35 πμ, νέα συνεδρίαση με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης και πιο συγκεκριμένα:

1.Έγκριση λογαριασμού εσόδων –εξόδων για τον μήνα Ιανουάριο, έτους 2024

2.Αποδοχή δωρεάς φυτών

3.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την Πράξη «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης -7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης».

4.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σπάρτης»

5.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης για το έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Άρνας -Αγίου Νικολάου -Καστανιάς»

6.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης, της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ ΑΟΤΑ και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την πράξη: «Μελέτη βελτίωσης της Εθνικής Οδού Σπάρτη –Μυστρά, στο τμήμα Τ.Κ. Μυστρά –Κεντρική Πύλη Κάστρου»

7.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Πράξη: Μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθειες για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σπάρτης».

8.Ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου με τίτλο: «Προμήθεια κερκίδων και περίφραξης στο γήπεδο στην Τ.Κ. Ξηροκαμπίου Δήμου Σπάρτης».

9.Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 9845/14-06-2022 (ΑΔΑΜ: 22SYMV010752084 16-06-2022) Σύμβασης προμήθειας καυσίμων Δήμου Σπάρτης και Κέντρου Κοινότητας και κινητής μονάδας σε εφαρμογή του άρθρου 132 του ν.4412/2016

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti