Προοδεύει το υπό ανέγερση σχολικό συγκρότημα Ελαφονήσου

Αυτοψία Πτωχού στο έργο ύψους 2,7 εκατ. ευρώ

Σάββατο, 15 Ιούνιος 2024 09:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προοδεύει το υπό ανέγερση σχολικό συγκρότημα Ελαφονήσου

Την ευκαιρία να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος Ελαφονήσου, είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Πέμπτη (13/6). Το νέο σχολικό συγκρότημα που κατασκευάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένεται να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της Ελαφονήσου, ενώ θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, παρέχοντας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Σε δήλωσή του, ο Δ. Πτωχός τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την πρόοδο αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την Ελαφόνησο. Το νέο σχολικό συγκρότημα θα προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει σταθερά την εκπαίδευση και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έργα που ενισχύουν τις υποδομές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».

Το έργο προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ υλοποιείται από τη  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας και χρηματοδοτείται από  το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Να σημειωθεί πως τον περιφερειάρχη συνόδευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ο αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρος Τζινιέρης, ο δήμαρχος Ελαφονήσου, Άγγελος Τσιριγωτάκης και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti