Τρίτη συνεδρίαση λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Μονεμβασίας

Στις 27 Ιουνίου στους Μολάους

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2024 16:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρίτη συνεδρίαση λογοδοσίας  Δημοτικής Αρχής Μονεμβασίας

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στους Μολάους. Μοναδικό θέμα είναι η «λογοδοσία Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαΐου–Ιουνίου έτους 2024».

Έτσι, καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και οι πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν θέμα προς συζήτηση στην ειδική συνεδρίαση, να το υποβάλουν εγγράφως στο πρωτόκολλο του δήμου -υπόψη προέδρου ΔΣ- ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), έως την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 2:00 μμ.

Σημειώνεται πως μπορεί να υποβληθεί 1 θέμα προς συζήτηση. Επισημαίνεται δε, ότι τα θέματα προτείνονται μεμονωμένα από τον κάθε σύμβουλο και όχι από τους επικεφαλής των παρατάξεων, ενώ ακολουθούνται οι διατάξεις του άρθρου του άρθρου 67Α Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti