Άνοιξαν πανιά για το πολυτιμότερο αγαθό οι Φίλοι του Κέντρου Υγείας Γυθείου

Πρώτος πρόεδρος του συλλόγου ο Κ. Γραφάκος - Τέθηκε το περίγραμμα της αποστολής του

Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2024 16:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξαν πανιά για το πολυτιμότερο αγαθό οι Φίλοι του Κέντρου Υγείας Γυθείου

Τη διαδρομή τής πολύτιμης, όσο και δύσκολης αποστολής του άρχισε κι επίσημα ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Γυθείου, ο οποίος στις 26 Ιουνίου διενήργησε την πρώτη τακτική γενική συνέλευση των μελών του στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο.

Κατά τη ΓΣ, συζητήθηκαν βασικές αρχές για τη δημιουργία και τη δράση του συλλόγου. Μετά το πέρας της ανταλλαγής απόψεων και την επιτυχή ολοκλήρωση της συνέλευσης, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του παρθενικού διοικητικού συμβουλίου και των λοιπών οργάνων διοίκησης και ελέγχου. Μετά την ανάδειξη των μελών των διοικητικών οργάνων, με πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς αιρετού μέλους, Κωνσταντίνου Γραφάκου του Παντελή, συγκλήθηκε το νέο συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Αναλυτικά το ΔΣ για τη διετία 2024-2026:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Γραφάκος
Αντιπρόεδρος: Σταυρούλα (Βούλα) Βολιανίτη – Κουμουτσάκου
Γραμματέας: Ελένη Τζανετάκου
Ταμίας : Σταυρούλα Μπεκάκου
Μέλος: Χρήστος Κακαλέτρης

«Η ποιότητα της υγείας να επανέλθει
στο απαιτητό υψηλό επίπεδο που της αξίζει»
Μετά τη συγκρότηση του νέου ΔΣ, άμεσα πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή του ΚΥ Γυθείου, διευθυντή ιατρό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής, Ιωάννη Μπουτσικάρη. «Στην εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική αυτή συνάντηση», όπως χαρακτηρίζεται, παρόντες από πλευράς συλλόγου ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γραφάκος, η γραμματέας Ελένη Τζανετάκου και η ταμίας Σταυρούλα Μπεκάκου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στους σκοπούς του συλλόγου, δράσεις που είναι στην ατζέντα των πρώτων μηνών, καθώς και το φλέγον ζήτημα της υποστελέχωσης σε ιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό που δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του ΚΥ.

Από τον Σύλλογο Φίλων του ΚΥ Γυθείου επισημαίνουν πως, «άμεσα και με εξαιρετικά δυναμική διάθεση από την πρώτη στιγμή προγραμματίζουμε ενέργειες και δράσεις, ώστε η ποιότητα της αγωγής υγείας για την περιοχή ευθύνης του ΚΥ Γυθείου, που καλύπτει τον μισό Δήμο Ανατολικής Μάνης, περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Κροκεών του Δήμου Ευρώτα, από το Ξηροκάμπι έως την Άρνα του Δήμου Σπάρτης, να επανέλθει στο απαιτητό από τους πολίτες, υψηλό επίπεδο που της αξίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti