Σεμινάρια για πιστοποίηση χειριστών κλαρκ στη Λακωνία

Με μέριμνα του Επιμελητηρίου

Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2024 17:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάρια για πιστοποίηση χειριστών κλαρκ στη Λακωνία

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι εκδόθηκε η υπουργική απόφαση επί της έγκρισης του «ειδικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης για την άσκηση της δραστηριότητας του χειρισμού ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων έργων που κατατάσσονται στην “ειδικότητα 2” (εργασίες ανύψωσης και μεταφοράς φορτίων ή προσώπων)». Αφορά μηχανήματα με συνολική ισχύ κινητήρων άνω των 10KW και με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα έως 2.500 κιλών.

Το Επιμελητήριο προτίθεται να διοργανώσει τα σεμινάρια πιστοποίησης σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ. Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του λακωνικού φορέα (www.lakoniacci.gr) με τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης των σεμιναρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωστοποιήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email του Επιμελητηρίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), την πρόθεσή τους να πιστοποιηθούν μέσω του Επιμελητηρίου κι ότι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα, όπως ορίζονται στην υπουργική απόφαση.

Θα διοργανωθούν σεμινάρια σε Σπάρτη, Γύθειο, Μολάους, Νεάπολη κλπ, ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων που θα κατατεθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti