«Τα είπαν» Παναρίτης και έμποροι της Σπάρτης

Τρίτη, 09 Ιούλιος 2024 14:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τα είπαν» Παναρίτης και έμποροι της Σπάρτης

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Γιάννη Παναρίτη, συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, Γιάννης Καρβουνιαρης, και το νέο διοικητικό συμβούλιο, στα γραφεία του Συλλόγου.

Έγινε εκτενής συζήτηση για τα ζητήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της αγοράς και τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αποφασίστηκε συνεργασία και κοινές δράσεις του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Γιάννης Παναρίτης ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης» του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και τόνισε ότι, «με την συνεργασία των φορέων μας, συλλογικά, θα καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Από την πλευρά τού Εμπορικού Συλλόγου, υπογραμμίστηκε ότι, «στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τον έντονο ανταγωνισμό, την πολυετή οικονομική κρίση -που έχει γονατίσει τη μικρομεσαία επιχείρηση- η συνεργασία μας μπορεί να αποδειχθεί πολλαπλά χρήσιμη και εξαιρετικά επωφελής για τα μέλη μας». Ενώ υπάρχει η πεποίθηση πως με τη συνεισφορά του Επιμελητηρίου «θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti