Οι 5 εισηγήσεις της παράταξης Παυλάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2024 14:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι 5 εισηγήσεις της παράταξης Παυλάκη  στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα

«Η παράταξή μας συνεχίζει, παρά τις προσπάθειες φίμωσής της, τη θετική αντιπολίτευση και τον προτασιακό λόγο της», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι Μαζί-Νέα Αρχή για τον Ευρώτα», Παναγιώτης Παυλάκης, κάνοντας γνωστά τα 5 θέματα που εισηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση, στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής (12/7).

Όπως υπογραμμίζει, «σύμφωνα με τον αριθμό εγκυκλίου: 98 - 26.01.2024 (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ) για τη Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου και του άρθρου 67 του ν.3852/2010», και «έχοντας το 1/3 των μελών του συμβούλιου Ευρώτα, θέτουμε ως θέματα για συζήτηση και λήψη απόφασης», τα εξής:
-Εκπόνηση υδρογεολογικής μελέτης με σκοπό την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη Δ/Κ Κρεμαστής – Εισηγητής: Παναγιώτης Παυλάκης.
- Προσωρινή λειτουργία του παιδικού σταθμού Κροκεών στο πρώην ΚΤΕΟ και εκπόνηση μελέτης για τις εργασίες που απαιτούνται – Εισηγητής: Χρήστος Καραμίχας.
-Κανονιστική πράξη διαχείρισης και λειτουργίας των δημοτικών ακινήτων – Εισηγητής: Δημήτρης Νταλιάνης.
-Προσφυγή στο ΣΤΕ κατά της απόρριψης του αιτήματος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα για μείωση των αντικειμενικών αξιών – Εισηγητής: Παναγιώτης Καλαντώνης.
-Προμήθεια παρελκόμενου σε ελκυστήρα -τρακτέρ- για τον καθαρισμό των παραλιών – Εισηγητής: Σταμάτιος Αναστασάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti