Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός 2012 του Δ. Ευρώτα

Ομόφωνα γνωμοδοτήθηκαν από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δ. Ευρώτα το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός 2012 του οικείου δήμου,...
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός 2012 του Δ. Ευρώτα
Ομόφωνα γνωμοδοτήθηκαν από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δ. Ευρώτα το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός 2012 του οικείου δήμου, στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Ηλία Παναγιωτακάκου, την περασμένη Δευτέρα 19/12.
Ο αντιδήμαρχος Ευρώτα εισηγήθηκε, τόσο τον τρόπο σύνταξης του προϋπολογισμού όσο και του τεχνικού προγράμματος του έτους 2012 τονίζοντας «ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί εκτός από την πρωτοφανή οικονομική συγκυρία είχαμε να αντιμετωπίσουμε την εφαρμογή του προγράμματος του Καλλικράτη με ανυπέρβλητα εμπόδια».
Παράλληλα, επεσήμανε την προτεραιότητα που δόθηκε στην εξόφληση των χρεών των πρώην δήμων, καθώς και το επιπρόσθετο πρόβλημα της αθέτησης της Πολιτείας αναφορικά με τη χρηματοδότηση του Προγράμματος «Θησέας».
Ωστόσο, ο κ. Παναγιωτακάκος σημείωσε ότι ο Δ. Ευρώτα βρίσκεται σε μια ικανοποιητική κατάσταση, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα επείγοντα ζητήματα και δήλωσε «θα μας δοθεί η δυνατότητα να υπάρξει πλήρης απολογισμός για όλους τους τομείς δράσεις της Δημοτικής Αρχής. Όμως, παρόλα τα λάθη και τις αδυναμίες μας, το ισοζύγιο της αυτοδιοικητικής μας δράσης είναι θετικό και αυτό το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας».


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα