Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης

Χριστούγεννα με το όχημά τους και για λάκωνες παραβάτες
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης
Δώρο Χριστουγέννων κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στους «παραβάτες» της ασφάλτου, εν όψει των ημερών, μεταξύ των οποίων και σε πολλούς λάκωνες.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο αποφάσισε την επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης, προκειμένου να διευκολύνει τις μετακινήσεις. Ωστόσο, δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης, που έχουν αφαιρεθεί για σοβαρές παραβάσεις, όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, ανασφάλιστο όχημα, αλλά και μη καταβολή τέλους διοδίων.
Έτσι, όσοι λάκωνες δεν έχουν υποπέσει σε κάποια από τις ανωτέρω παραβάσεις, θα δουν να επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης, αφού προηγουμένως καταβάλλουν, όπου επιβλήθηκε, το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Η διαδικασία ξεκίνησε από χθες, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, για τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές μέχρι και τις 22/12, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δε θα εκτελεστούν εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, για επιβολή διοικητικών μέτρων του ΚΟΚ για τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 22/12.
Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές, εκτελούνται κανονικά.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα